Vad fungerar mot coronavirus?

Då det ännu inte finns något färdigt vaccin och heller ingen medicin mot Corona är det många som funderar på om det finns produkter mot coronavirus. Du kan ta till några enkla lösningar. Börja med att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Dels ska du ha en bra antibakteriell tvål och dels måste du veta hur du ska använda den. Du måste låta tvålen verka.

För bästa möjliga resultat ska handtvål eller antibakteriell spray för händer appliceras rikligt. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Sedan spolar du händerna. Den bakteriedödande tvålen ersätter handspriten.

Tänk på att du efter handdesinfektion inte ska torka dina händer på en smutsig handduk. Engångsservetter kan vara ett bra tips. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Det nya coronavirus finns överallt

Rengör mer än bara händerna. Oftast glömmer vi bort våra dörrhandtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Det betyder att det inte räcker med en natt utan folk i en byggnad för att den ska vara utan smitta. Prova gärna en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Smidigare blir det inte.

cononavirus

Du kan också behandla ytor på saker som du plockar med dig från butiken på detta sätt. Den säkra sprayen kan användas där du har behov av den. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Var försiktig

Många har börjat att äta C-vitamin. Preparatet finns även som pulver.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Medlet börjar dock verka tidigare. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. handdesinfektion Meningarna går isär om det fungerar, den som vill veta mer kan söka upp Dr. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Inget virus överlever det. Bästa fabrikat är IONplus.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Försök att hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Bruka ditt förnuft. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Ansiktsmasker är ett populärt val gällande produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Det är så som coronavirus kommer in.

Om inte masken är tät så gör den ingen nytta. De enklare varianterna skyddar inte mot coronavirus. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Var noggrann var du sätter händerna. Det räcker långt med vanliga handskar. Komplettera bara med att tvätta händerna.