Passiv rökning är en fara som måste tas på allvar av samhället!

Idag så vet de majoriteten om att det inte är nyttigt att få i sig rök från någon annan person. Att andas in rök från andra kallas passiv rökning och är dödligt. Det här är skrämmande att tänka på för det kan ju vara svårt att göra något åt det faktum att folk i ens omgivning röker.

elcigg

Även utomhus kan man bli drabbad, det leder sedan till symptom som man inte märker. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Inte ens om man är i tredje hand går man säker.

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. Det är så röken når även små barn. Genom att bli medveten kan man ifrågasätta lagarna mera.

Är e cigg farligt?

Passiv rökning kan förhindras med e-cigg. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR Med en el-cigarett slipper man allt det passiva och man skadar inte lungorna. Detta är ett bra sätt att komma runt problemet på.

Det är viktigt att tänka på sin omgivning

Passiv rökning är ingenting som rör rökarna. Man menar att det är de som inte röker som är på krigsstigen helt i onödan och det finns till och med rökare som kallar sig för det förföljda folket. Man kan tycka att de borde övergå till en el-cigarett istället.

Alla måste tänka på sin omgivning. Även produkter som parfym och kroppsvårdsprodukter kan störa andra. Om man bara använder sitt sunda förnuft så brukar det gå bra. Har man allmänna lokaler är det extra viktigt att tänka till.

För att bekämpa passiv rökning måste man ha hela området fritt. Det blir ju ändå så att man får i sig av röken. Butiker bör också överväga hur parfym i ingång och på produkter påverkar kundernas välbefinnande och upplevelse av butiksutrymmet, och butiksägare bör satsa på att skapa en plats där även parfymallergiker kan vistas.