Nu kan du äntligen få bort svettlukt från kläder på ett enkelt sätt.

Det finns vissa kläder som inte tål att tvättas i maskin. Det är inte alltid tvättmedlet biter och de kan lukta svett oavsett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva andra metoder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Svettluktsdödaren är främst avsedd för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. allt-fraktfritt.se säljer båda varianterna.

ta

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Det finns fler än ett sätt att få bort dålig lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

Ta med sprayen på resan. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Det finns en mängd av olika lukter. Om kläderna börjat lukta eller bli missfärgade kan det vara svårt att bli av med.

Alla sprayer håller inte samma kvalitet. Det ska du komma ihåg. Du vill ju inte skada kläderna. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Då du tvättar på fel sätt så måste du ändra rutinen

Vissa kläder luktar illa ändå. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. De luktar illa direkt. Det kan bero på att du tvättar fel.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. ta dän äcklig lukt i skor
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Så gör du för att få bort svettlukt från kläder.

De gånger man inte hinner tvätta kläderna kan man använda sprayen. Du behöver inte vänta utan produkten torkar snabbt. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.