Med den revolutionerande luktborttagareN får du luktfria skor

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Till att börja med så måste du förstås ta reda på om du har illaluktande skor. Det är lätt att säga men svårt att göra. Vissa lukter går inte att upptäcka direkt. Du kan försöka att fråga dem runt omkring dig men det är inte säkert att de ger dig ett svar.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

allt-fraktfritt.Har både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. Om du utövar sport så är Svettluktsdödaren vanligast. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Räcker det inte att behandla fötterna?

spray

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Du kan givetvis lösa dina svettproblem på andra sätt. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. äcklig doft i tvättmaskin Det löser problemet. När du går på fest kommer du inte längre att rensa dansgolvet med hjälp av fotsvett.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. Du kan börja med att behandla skorna sedan kan du gå vidare till nästa föremål. Du vill inte vänta för länge.

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Trampa ingen på tårna

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Då kan sprayen uppfattas som stötande. Det är inte en lösning vi tror på.