Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen fixar biffen.

ta

Genom allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Det gäller även skor. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Applicera sprayen direkt i skorna. Du sprayar ett enkelt lager. Det är det enda som behövs. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Sedan är lukten borta.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Det är också viktigt att byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. äcklig doft dödare En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.