Hur drabbar coronavirus arbetslivet?

Många är oroliga för coronavirus just nu. Hur kan du få ett riktigt gott skydd mot coronavirus på en arbetsplats? Var medveten om riskerna.

Gå inte på myten om att handsprit är ett bra skydd mot coronavirus.

influensa

Det är en missuppfattning att handsprit är det bästa medlet för handdesinfektion. I början ville ju alla ha handsprit. Man behövde dock inte köpa handspriten.

Med en handtvål som fungerar som bakteriedödande och som klarar coronavirus har du ett riktigt fint virusskydd. Ingen alkohol behövs. Faktum är att några av våra vanligaste virussorter överlever handsprit.

Du kan få torr hud av handsprit. Handspriten rensar allt från huden. Många virus överlever spriten och nu finns inga bakterier som angriper dem.

Dina händer kan bli mycket torra. Porerna förlorar fettet. Att hålla på att göra så under längre tid kan ge uttorkade händer som kanske bildar sår och hudproblem för lång tid framåt. Dessutom får du massa kemikalier på händerna.

Handdesinfektion är bäst vattenbaserad och katjonisk, dessa dödar alla virus på huden och är milda.

Hoppa över handspriten och köp en bra bakteriedödande tvål istället. En antiseptisk tvål, som tex. Om du vill ta död på corona så ska du använda Smittstopp.

Använd en bakteriedödande tvål

Arbeta in rutiner för handtvätt. Alla kanske inte har samma rutiner för handtvätt som du har. Man vill ju inte tjata om pandemin hela tiden.

Ställ gärna ut behållare med bakteriedödande tvål. desinfektionsmedel spray Alla måste hjälpas åt om vi ska kunna lösa detta.

Nu finns det antibakteriell spray för ytdesinfektion

Tänk på hur du kan få rätt skydd mot coronavirus, börja gärna med en handtvål. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. På din arbetsplats måste du vara vaksam, alla är kanske inte lika noga som du.

En antibakteriell spray kan användas överallt. Alla kommer att uppskatta din insats. Den bakteriedödande sprayen är enkelt att ta med.

Antibakteriell handdesinfektion finns även som spray. På så vis får du ett extra skydd. Då kan du bli av med coronavirus i din närhet.