Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

must

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Så använder du smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. De innehåller 80 % mindre socker. billig läskkoncentrat festmust Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.