Ett par avsluta röka förslag därför att en rökavvänjning inte skall bli en plåga

Alla som har provat att sluta röka känner till hur besvärligt det är! Hur det ska gå till kan en hel mängd besserwisser berätta men bara de som själva har försökt känner till hur det är. {Med fundering på detta så kan det vara klokt att få sluta sin rökning förslag från personer som själva har slutat.|Därför är sluta röka De idéer som alla som själva slutat kommer med är de sluta röka tips man skall ta till sig. Dessa råd kan finnas i bokform men även online som skrivits av tidigare rökare som lyckats med sin rökavvänjning.

Genomgående så sägs det att rökavvänjning bara går om man bestämt sig.

gratis

Något som alla tycks vara rörande överens om är att inga sluta röka tips kommer att hjälpa om man inte har bestämt sig för att lägga av med cigaretterna. Man ska vara helt säker! Det spelar liksom ingen roll om man upptäcker att man gillar ELCIGG om man ändå inte tänker ge upp tobakscigaretterna. Tips nummer ett är alltid att komma fram till beslutet och vara helt säker på att fimpa den sista ciggen.

Göra det allena alternativt med sluta röka råd från en expert

Det är vanligt och inget konstigt med att ta hjälp från sakkunniga. Varför inte en sluta röka coach om man kan ha en personlig tränare? Många webbforum har bra sluta röka tips och även vårdguiden kan vara till stor hjälp. Dessa lösningar är nog tyvärr bara tillfälliga och hjälper nog inte så mycket när abstinensen är som tuffast. Det kan vara enklare med personlig hjälp.

Det finns något mycket mer kraftfullt i att en annan människa stödjer och bryr sig än om man skulle ta till tekniska hjälpmedel som exempelvis en app. Liksom när man bantar så kan det vara bra att berätta för någon hur man lyckats för att sporra en att inte ge upp.

Fortsätta röka men med elcigg

Man kan, om man vill, fortsätta ha en cigarett mellan fingrarna, känna den i handen och uppleva rökpauser med ecigaretter. Själva rörelsen och upplevelsen kan göras ofarlig med hjälp av just ecigg, vilket är ett bra sluta röka tips. Det trevliga är att man med dessa cigaretter kommer att få sällskap även av de mest rabiata rökmotståndare som inte störs av ångan från elciggen.

Emellertid så är elcigaretter fullständigt fria från nikotin och om man måste dämpa abstinensen så kan man göra det med något läkemedel eller nikotintuggummi. Ett annat råd är att läsa om vad som sker i kroppen när man fimpat för att rida ut den värsta abstinensen och fortsätta vara inspirerad och bestämd!