Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Ingen känner till dem. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

influensa

Apoteken har inga produkter i lager just nu. Har de något så är det handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Det dödar inte smittan.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. De sålde slut fort. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De förbjuds snabbt igen.

Om man klarade sig från viruset så kan man åka dit med hudproblem istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Produktutvecklingen fortsätter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. desinficeringsmedel Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Man har tagit fram en ny spray. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.Desinfektionsfabriken.com har alt som behövs för ditt företag.

Det är ett bra coronakit.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.