Bruka elcigg för att bli rökfri

Den som har rökt tobakscigaretter känner till att det kan vara svårt att sluta. Man kan ju fastna redan efter det första blosset, efter det kan det vara svårt att bli rökfri. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

vad

Du kan konsumera elcigg för att bli rökfri på ett trevligare sätt

Det finns bra tips och idéer om hur man slutar att röka. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Med hjälp av en e-cigg kan du behålla vissa delar av din rökrutin om du skulle vilja. Det kan var det som fäller avgörandet.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

Men det finns också mer än bara elcigg du kan använda. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app kan du få ordning i kaoset. Rökfria appar är bra att ha och är oftast gratis.

I olika forum kan du söka hjälp och stöd från andra. Nu för tiden kan du dessutom få hjälp av smarta hjälpmedel. Om man vill lyckas med att sluta röka kan det vara en bra idé att ta hjälp av andra. Informationen är gratis online!

Ingen annan kan få dig att sluta röka

En sak som man aldrig får glömma är att man måste vilja sluta för att lyckas med detta! El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Nikotinet spelar ingen roll här. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Det gör inte att bli rökfri om man feströker. Sluta tvärt det är bäst. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. Visst ska man försöka, men det är bra att veta att anledningen till att man inte lyckas kan vara att man helt enkelt inte riktigt hade bestämt sig.