Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

billig

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. En dryck med smak av Sverige. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

Vuxna som barn gillar den. En söt dryck, helt enkelt. Vissa varianter är sötare än andra. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Du behöver bara rätt smaker. Så kan du smaksätta. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

Läsken får inte ta över när du gör bål. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Det resterande är inga konstigheter. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. sodastream smaker Socker är inte farligt per automatik. Det beror på hur du konsumerar det. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Servera snyggt

Det handlar om hur du lägger upp det. Butiksläsk kan se proffsig ut. Det kan smaka bra ändå. Använd de fina glasen.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Prova och anpassa vartefter. Garnera gärna.

Smaken går väl ihop med citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det livar upp lite extra.