Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Det betyder att svenskar, kanske mer än andra, måste jobba både med bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Barn som går i skolan kan verka helt friska men de går omkring och smittar andra med viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Många virussjukdomar överlever handsprit. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Det är viktigt att du är lika renlig hemma. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Köp också rätt tvål. Det finns andra alternativ om du vill döda coronavirus!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Du kan bygga upp ditt immunförsvar så att det blir starkt och effektivt igen. Om du är rädd kanske du inte fattar de mest genomtänkta besluten. Stress och nedstämdhet kan inverka negativt på ditt immunförsvar.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Kost och motion spelar också en viktig roll. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. IONplus har ett gott rykte.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Ytdesinfektion håller ytorna rena från de flesta bakterier och virus. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Du kan även ta med dig sprayen till jobbet.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Stoppa Coronaviruset Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Du behöver absolut inte känna dig maktlös och du måste inte flytta till månen till dess att pandemin är över!

Hela Europa har brist på läkemedel. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.