Så lyckas man med din rökavvänjning

Då man väl har beslutat dej för att det är slut med rökeriet så gäller det att hitta en suverän metod för att sluta röka som passar dej. Just nu finns det otaliga sluta röka råd därute. Här är ett litet antal av dom grejer som kan bli till hjälp under den första tiden och vidare.

sluta

Det är betydelsefullt att du är ärlig mot dej själv. Har man verkligen beslutat dej? Men ni bör vilja personligen. Vill ni inte lägga av med att röka tobak är det marigt att lyckas.

E-ciggen är klockrent för rökavvänjning

Anförtro dej åt elCigaretten. En e-cigg ger ifrån sig ånga som påminner om rök. I Sverige så kan man i första hand tjacka utan nikotin så du kommer möjligtvis att behöva någon typ av rökavvänjning spray alternativt tuggummin för att lyckas med att sluta röka tobak. Kombinationen kan bli mycket fin eftersom man fortsatt har feelingen av att vi röker men i praktiken de facto inte gör det.

E-cigaretten är mångsidig, du kan nyttja den överallt och det finns många smaker att välja på. Du skadar ingen annan då man vejpar e-cigaretter så man kan röka i bilen, på jobbet, i hissen och var du än känner för det!

Leta efter läkemedel mot sug

Det existerar flera rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Ni tvingas välja den metod som passar dig. Hör med er doktor. I tuffa perioder kan det vara förträffligt att ha en coach.

Hypnos som en metod för att bli av med rökbegäret e cigarett utan nikotin

Rökavvänjning hypnos är kanske icke en så utbredd metod fast någonting du kan överväga om man ej vill använda medicin. Hypnos kan få dej att lägga av med skadliga cigg. Hypnosterapi är något som allt fler bestämmer sig för att prova.

Använd enkom hypnotisörer som vet vad dom gör. Oseriösa aktörer kan bara göra saken värre.

För den som vill få sluta röka förslag är webben en fin plattform

På nätet hittar man ett flertal bra sluta röka råd. Med stöd och hjälp av andra går tobaksavvänjningen bättre. Du kan fråga andra om de använde e-cigg.