En elektronisk cigg utan nikotin har nytta

Det är som ett alternativ till tobaksrökning som elciggen mestadels kommer på tal. Vad kan vara bra med en elektronisk cigg ifall du ej får i dej nikotinet som i vanlig rökning?

e

e-

Du är odiskutabelt varse om att elcigg är allt populärare att bruka. Som ersättning för en standard cigarett provar ungdomar en elektronisk cigarett. Eftersomn elcigaretterna, de som säljs i Sverige, är nikotinfria så utvecklar dom inte nåt beroende. Det skänker ansenliga positiva konsekvenser.

E-cigg blossas när vi vill eftersom dom ej är beroendeframkallande

Om vi när det gäller tobak och man nämner att man bara feströker eller blossar om vi vill så förefaller detta icke helt uppriktigt. När det innefattar tobak bestämmer vi ju knappast själv då beroendekänslorna sätter in så man är icke den som styr. Då e-ciggen är utan nikotin och icke skapar beroende så styr vi själv när man vill röka eller inte.

Man önskar ju att blossande bör vara en avstressande upplevelse som både ger en välsmakande arom och doft. Inte någon bör klaga på någon avskyvärd tobaksrök när du blossar på er goda el-cigg då det icke kommer någon sån. Jordgubbe, vanilj eller mynta är exempel på bra och uppfriskande aromer som får en att må bra.

Minskade utgifter till ett förströelse som ej skadar någon annan

Det skall sägas att ett startpaket för el cigg kommer du långt med. Man kan röka på den i särklass bästa el-cigg som finns under åtskilliga dagars tid och därför så kostar det sannerligen mindre med en elektronisk cigarett vilket också är en fördel. Då du ej heller fastnar i ecigg så behöver man icke vandra till någon e-ciggbutik när du inte känner för detta. billig e juice. Utmärkta prisbilder existerar ju på internet så det är bara att köpa så om man hellre önskar det.

Äger du en välfungerande e-cigg så fungerar det att nyttja den länge och skifta e-liquid efter önskemål. Detta är både praktiskt och lönsamt att när vi vill ha en annan arom ej måste byta ut apparatur. Det existerar noll åldersgräns på e-cigaretter och därför ej förbjudet för någon att röka eftersom de icke innehåller nikotin.

Att e-cigg skulle vara farligt på nåt sätt finns det inga belägg för. Den här typen av kommentarer kommer ofta från de som hava intresse av att människor fortsätter att röka skadliga vanliga cigg hellre än att gå över till en elektrisk cigg som är till fördel åt precis alla som finns i ens omgivning.

Det som finns i e-cigarett gäller det att se personligen. Om du på inga villkor börjar röka på grund av ecigg så är det här riktigt bra och någonting som kommer att gynna hela samhället med minskade hälsoproblem och en trevligare miljö på offentliga platser.