Är e- cigarett skadligt är kan det förlänga livet?

Åtskilliga antar att e–ciggen är lika farliga, om inte ändå värre, än standard tobakscigaretter. Det är ej riktigt. Det fungerar ej att jämföra cigg med tjära och riktigt skadliga gifter med eciggen. Om man ska svara på om el cigg är Skadliga bör vi initialt veta vad man jämför med.

elektronik

Nu är det förstås så att det kan finnas el-cigg hälsorisker och det särskilt om man använder dig av en variant som icke är godkänd i Sverige. Om ni ej handlar el cigg utan nikotin måste man räkna med att de kan bli lika beroendeframkallande som vanliga cigg.

Skillnaden mellan e cigaretter som saknar nikotin och dom med ligger i el-juicen.

På så vis blir det enorm skillnad på e- cigaretter utan nikotin mot dom med. Man undviker beroendet med e–cigg utan nikotin och dom är dom som du kan tjacka i Sverige. Det är viktigt att komma ihåg att man kommer att hantera laddare och hållare som är elektriskt drivna.

Om du beställer e-cigg från utlandet, fundera på att kolla upp den noggrant. Undvik fara och handla svenskt. E-cigaretter utan det vanebildande nikotinet har noll åldersgräns, men den skall likväl icke brukas av kids. billig elcigg

När vi röker e- cigg så kommer man ej att bliva beroende om den är utan nikotin. Denna variant är bäst för den som inte blossar. Nikotinet är alltid svårast för den som vill sluta röka. Men faktum är att de typer utan nikotin också funkar vid rökavvänjning.

E- cigg är farligt när

Vi skall fundera på att den som aldrig förut hava blossat tar en risk att fastna i ett rökträsk med e- cigg som har nikotin. Är du juvenil och aldrig blossat nikotin bör du veta att det är de e cigarettER SOM ÄR FARLIGA. Det kan också vara en obehaglig inkörsport till vanlig tobaksrökning.

Det skadliga med standard cigg?

Du kan icke prata om att el cigarett ÄR farligt utan att även ta upp standard rökning. När man hava gjort jämförelser visar det sig att det är riktigt omfattande skillnader. Sett ur det här ljus så är e-cigg inte skadliga och dom är bra mycket lämpligare än att börja med än tobaksrökning. I och med att många unga hellre blossar e- cigg som saknar nikotin så kan man se att den allmänna hälsan blir bättre och miljön blir bättre för alla!